Saltar al contenido

Aviz juridic și politica de confidențialitate

Această pagină web este proprietatea Carlos Bellas Sanchez cu NIF nr. 11854243C și adresa Strada Carmen Cobena, nr. 3, scara 2, etajul 7, apartamentul D, codul poștal 28005, Madrid

Pentru orice întrebare sau propunere, contactați-ne la adresa de e-mail: info@mejoresbrokersonline.net.

Aceasta pagină web este reglementată de normativele care se aplică exclusiv în Spania, fiind supuse acestora, atât cetățenii, cât și străinii care utilizează acest site web.

Accesul pe site-ul nostru de către UTILIZATOR  este gratuit și este condiționat unei citiri și acceptări prealabile, în mod expres și fără rezervare a acestor CONDITII GENERALE DE UTILIZARE în vigoare la data accesării, pe care vă rugăm să citiți cu atenție. UTILIZATORUL, în momentul în care folosiți portalul nostru, conținutul sau serviciile acestuia, se acceptă și trimite în mod expres condițiile generale de utilizare a acestuia. Dacă utilizatorul nu este de acord cu condițiile actuale de utilizare, acesta trebuie să se abțină de la utilizarea acestui portal și operarea lui.

In orice moment putem modifica prezentarea și configurarea site-ului web, extinde sau reduce serviciile, sau chiar șterge din rețea, precum și serviciile și conținutul furnizat, toate acestea pot fi făcute în mod unilateral și fără o notificare prealabilă.

 

 • PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Toate conținuturile, textele, imaginile, mărcile comerciale și codurile sursă sunt deținute de noi sau terțe părți cărora au dobândit drepturi de exploatare și sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și industrială.

Utilizatorul are dreptul doar la o utilizare privată a acestora, non-profit și necesită autorizarea expresă de modificare, reproducere, exploatare, distribuire sau exercitare a oricărui drept care îi aparține proprietarului.

 

 • CONDITII DE ACCES

 

Accesul la site-ul nostru este gratuit și nu necesită abonament sau înregistrare prealabilă.

Trimiterea datelor cu caracter personal implică acceptarea expresă de către UTILIZATOR a politicii noastre de confidențialitate.

Utilizatorul trebuie să acceseze pagina noastră web, în conformitate cu bună credință, cu regulile de ordine publică și cu aceste Condiții Generale de Utilizare. Accesul la site-ul nostru se face exclusiv pe răspunderea utilizatorului, care va fi răspunzător în orice circumstanță pentru orice daune cauzate unor terțe părți sau nouă înșine.

Având în vedere imposibilitatea de a controla informațiile, conținutul și serviciile conținute în alte pagini web care pot fi accesate de către utilizatori, prin intermediul legăturilor pe care site-ul nostru le pune la dispoziție, vă informăm că suntem scutiți de orice răspundere pentru daune de orice fel care pot apărea din cauza utilizării acestor pagini web, în afara companiei noastre.

 

 • POLITICA CONFIDENTIALA

 

Confidențialitatea și securitatea sunt valori esențiale ale companiei Carlos Bellas Sanchez și, prin urmare, ne asumăm angajamentul de a garanta în permanentă confidențialitatea utilizatorilor și de a nu colecta informații inutile.

In continuare, vă oferim toate informațiile necesare privind Politica noastră Confidențială cu privire la informațiile personale pe care le colectam, explicându-vă:

 • Cine este responsabil pentru procesarea datelor dvs?
 • In ce scopuri colectam datele pe care le solicitam?
 • Care este legitimitatea utilizării lor?
 • Cat timp le păstrăm?
 • Căror destinatari le sunt comunicate datele dvs.?
 • Care sunt drepturile dvs. și cum să le utilizați?
 1. Responsabilitate: Consultați datele din antet.
 2. Scopul, legitimarea și conservarea prelucrării datelor transmise prin:
 • Trimiterea e-mailurilor

Scop: Să vă răspundem cererilor dvs. de informații, să vă ascultăm solicitările dvs. și să vă răspundem întrebărilor sau îndoielilor dvs.

Legitimația: Consimțământul utilizatorului de a solicita informații pe adresa de e-mail.

Conservarea: Odată ce cererea dvs. este răspunsă prin e-mail, în cazul în care nu ați generat  tratament nou.

Obligația de a ne furniza datele dvs. personale și consecințele nerealizării acestora

Furnizarea de date cu caracter personal necesită o vârstă minimă de 16 ani, sau după caz, vârsta minimă stabilită de regulamentele privind protecția datelor și care au capacitatea juridică suficientă pentru a contracta.

Informațiile personale solicitate sunt necesare pentru gestionarea cerințelor, înregistrați-vă ca utilizator și/sau furnizați serviciile pe care le puteți angaja, deci, dacă nu le furnizați, nu vă putem servi în mod corect și nici să vă furnizăm serviciul solicitat.

 1. RECIPIENTII DATELOR DVS.

Datele dvs. sunt confidențiale și nu vor fi transferate unor terțe părți, cu excepția cazului în care există o obligație legală sau când furnizarea serviciului implică necesitatea unei relații contractuale cu furnizorii de servicii responsabili de procesare, dar care nu vă vor procesa datele în scopuri proprii.

 1. DREPTURI CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE

Orice persoană își poate retrage consimțământul în orice moment, când a fost acordat pentru prelucrarea datelor sale. In niciun caz, retragerea acestui consimțământ condiționează executarea contractului de abonare sau a relațiilor generate anterior.

De asemenea, puteți solicita următoarele drepturi:

 • Solicitați accesul la datele dvs. personale sau rectificarea lor atunci când acestea sunt indexate.
 • Solicitați ștergerea acestora atunci când, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate.
 • Solicitați limitarea folosirii lor în anumite circumstanțe.
 • Solicitați opoziția prelucrării datelor dvs. din motive legate de situația dvs. personală.
 • Solicitați portabilitatea datelor dvs. în cazurile prevăzute de regulament.
 • Alte drepturi recunoscute în reglementările aplicabile.

Unde și cum puteți solicita drepturile dvs.: în scris, adresată persoanei responsabile la adresa poștală sau e-mail (indicată în secțiunea A), cu referința ‘’Date personale’’, specificând dreptul solicitat și referitor la datele personale.

In cazul divergentelor cu compania ce se ocupă de prelucrarea datelor dvs., puteți depune o plângere la Autoritatea pentru Protecția Datelor (www.agpd.es).

 1. SIGURANTA DATELOR PERSONALE

In scopul protejării securității datelor dvs. personale, vă informăm că am adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța datelor dvs. personale în cazul modificării, pierderii, accesului sau tratamentului neautorizat.

 1. ACTUALIZAREA DATELOR DVS.

Este important, pentru ca noi să vă putem păstra datele dvs. personale actualizate, să ne comunicați de fiecare dată când există modificări, altfel, în caz contrar, nu răspundem de veridicitatea acestora.

Nu suntem responsabili pentru politica de confidențialitate cu privire la datele dvs. personale pe care le puteți împărtăși unor terțe parți prin intermediul link-urilor disponibile pe pagina noastră web.

Această politică de confidențialitate a fost modificată în data de 09/03/2019. Pot exista modificări privind politicile de confidențialitate actuale pentru a le adapta la modificările survenite pe pagina web, precum și la modificările legislative sau jurisprudențiale privind datele personale care  apar, de aceea se solicită să citiți această politică atunci când ne furnizați datele dvs. prin intermediul acestei pagini web.

 

 • RESPONSABILITATI

 

Punând la dispoziția utilizatorilor această pagină web, dorim să oferim un serviciu de calitate, folosind cea mai mare diligență în prestarea acestuia, precum și în mijloacele tehnologice folosite. Cu toate acestea, nu vom răspunde la prezența virușilor și a altor elemente care ar putea deteriora sistemul informatic al utilizatorilor în orice fel.

Nu garantăm că disponibilitatea serviciului va fi continuă și neîntreruptă.

Utilizatorului i se interzice orice tip de acțiune asupra site-ului nostru ce poate provoca supraîncărcarea excesivă de folosire a sistemelor noastre informatice, precum și introducerea de viruși, instalarea de roboți sau alte software ce alterează funcționarea normală a site-ului nostru, sau în cele din urmă ce poate provoca deteriorarea sistemelor noastre informatice.

Utilizatorul își asumă toate responsabilitățile ce decurg din utilizarea site-ului nostru web.

Utilizatorul recunoaște că a înțeles toate informațiile privind condițiile de utilizare a portalului nostru, și recunoaște că acestea sunt suficiente pentru excluderea erorilor și, prin urmare, le acceptă integral și în mod expres.

 

 • LEGISLATIA APLICABILA SI JURISDICTIA

 

Relația dintre Carlos Bellas Sanchez. și UTILIZATORUL  va fi guvernată de reglementările actuale spaniole și orice litigiu va fi înaintat instanțelor și tribunalelor din Madrid, Spania, cu excepția cazului în care legea aplicabilă prevede altceva.