Saltar al contenido

Avertizare de riscuri

Tranzacționarea cu orice tip de activ sau derivat (oricare ar fi el) reprezintă un risc.

Rețineți că produsele financiare cu marjă (de ridicare) reprezintă un nivel ridicat de risc pentru capitalul dvs. mejoresbrokersonline.net vă recomandă să vă asigurați că înțelegeți riscurile implicite și explicite în întregime și, dacă este necesar, căutați consultanță independentă sau specializată.

Renunțarea responsabilității:

Nici Carlos Bellas Sanchez. sau nicio altă persoană implicată în Carlos Bellas Sanchez are  responsabilitatea în cazul oricărei pierderi sau daune produse în urma încrederii dvs. în aceste informații expuse, în această pagină web (texte, grafice, imagini, clipuri video, recomandări, etc.)

Carlos Bellas Sanchez. vă reamintește că toate informațiile expuse pe această pagină web nu sunt neapărat în timp real, actual sau exacte, ci doar indicative. Vă recomandăm, să vă asigurați că înțelegeți riscurile implicite și explicite, în totalitate, dar și contrastul și verificarea validității informațiilor prezentate, înainte de a tranzacționa cu bani reali. Carlos Bellas Sanchez lucrează independent cu diferite companii prin intermediul programelor de afiliere și, ca rezultat, poate primi un anumit comision.