Plus500 România

Vrei să știi dacă poți folosi Plus500 în România? Ști dacă este o înșelătorie sau este de încredere? Căutați cum funcționează Plus500 în România? Bine ai venit, ai venit la locul potrivit. Vom explica tot ce trebuie să știm despre Plus500 în România. Vom analiza comisioanele, fiabilitatea, opiniile clienților și platforma. Dacă doriți să mergeți mai rapid, puteți face clic aici pentru a accesa site-ul oficial al Plus500 din România. Dacă preferați să mergeți  mai încet și să aflați mai multe despre broker-ul online, rămâneți cu noi (CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii).

web

Plus500 a devenit foarte popular în România în ultimii ani. Printre altele, pentru că nu are comisioane, pentru că spread-urile sale sunt scăzute și pentru că au o platformă de tranzacționare care primește opinii foarte bune de la clienți.

Plus500 este o înșelătorie sau este de încredere?

Dacă intrăm pe site-ul Plus500 în limba română, vom vedea că scrie următoarele: «Plus500UK Ltd autorizat și reglementat de FCA (# 509909). Plus500CY Ltd autorizat și reglementat de CySEC (# 250/14) ». Cu alte cuvinte, este reglementat de entități europene care au reglementări stricte. La aceasta trebuie să adăugăm că Plus500 Ltd. este listată pe piața principală a Bursei de Valori din Londra, ceea ce ne dă o idee că avem de-a face cu o companie mare.

ssl

Ce inseamna asta? Nu putem afirma 100% că este un broker total fiabil și sigur, deoarece securitatea totală nu există. Cu toate acestea, putem spune că pare o companie serioasă și nu pare a fi o înșelătorie sau o fraudă sau scam, așa cum se spune în engleză.

Depozitul minim Plus500 România

Pentru a deschide un cont real într-un broker trebuie să faceți un depozit de bani (cu excepția cazului în care doriți să utilizați un cont demo, dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu). În cazul Plus500, depozitul inițial minim este de 100 de dolari / euro, care la cursul de schimb este de aproximativ 450 RON la începutul anului 2021.

Unul dintre punctele forte ale Plus500 este că nu percepe comisioane pentru depunerea de bani, spre deosebire de alți brokeri care aplică costuri. În plus, printre mijloacele de plată acceptate de Plus500 în România se numără:

  • Card Visa
  • Card Mastercard
  • Paypal
  • Transfer bancar
  • Skrill
  • iDeal
  • Giropay

Cum funcționează?

Funcționarea Plus500 este aceeași pentru România ca pentru restul lumii. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să accesați site-ul web și să vă înregistrați. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introduceți datele dvs. și să alegeți tipul de cont pe care doriți să îl utilizați; cont real sau cont demo.

Dacă alegeți contul real, va trebui să depuneți cel puțin 100 de dolari, așa cum am explicat în punctul anterior. Dacă, pe de altă parte, doriți să utilizați contul demo, imediat după înregistrare, îl veți avea gata să înceapă să funcționeze.

plus500-roma

În ceea ce privește platforma de trading, putem spune că este foarte intuitivă. În ea puteți alege activele subiacente cu care doriți să operați (acțiuni, indici bursieri, valute, criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum, materii prime…). Când ați ales un activ de bază, trebuie doar să puneți prețul care vă interesează și să faceți clic pe cumpărați sau vindeți în funcție de operațiunea pe care doriți să o efectuați.

Contul demo

Contul demonstrativ Plus500 nu are niciun cost, deci nu trebuie să plătiți pentru a-l utiliza. De asemenea, dacă sunteți din România, trebuie să știți că este disponibil în întregime în limba română. Desigur, îl puteți folosi și în engleză, dacă doriți, dar opțiunea română este definită în mod implicit.

Un alt avantaj al demo-ului de la Plus500 este că poate fi utilizat fără limită de timp. Spre deosebire de alți brokeri care au un demo de doar 30 de zile, Plus500 vă permite să-l utilizați cât doriți.

Contul demo este foarte apreciat pentru acest lucru, dar și pentru că vă permite să efectuați tranzacții de testare fără a utiliza bani reali cu toate activele subiacente pe care le are contul real. De exemplu, mulți oameni folosesc simulatorul pentru a câștiga experiență în modul în care funcționează o piață necunoscută. Cei care tranzacționează regulat CFD-uri pe acțiuni folosesc demonstrația pentru a practica tranzacționarea CFD-urilor pe valute Forex.

Obținerea contului demo Plus500 este ușoară. Trebuie doar să faceți clic pe butonul de mai jos, să vă înregistrați în Plus500 România și să alegeți opțiunea „modul demo” (76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor).

demo

Comisioane în 2021

Am discutat anterior că Plus500 nu are comisioane. Aceasta este fraza pe care o repetă cel mai mult pe site-ul lor și în publicitate și nu este de mirare. Fără îndoială, este unul dintre punctele sale forte. Desigur, faptul că nu are comisioane nu înseamnă că nu are costuri. În acest caz, costul principal îl reprezintă spread-urile.

Spread-urile sunt diferențiale în prețul aceluiași activ la un moment dat. Pentru a o înțelege, o vom vedea cu un exemplu. Dacă plecați într-o călătorie în Statele Unite și doriți să schimbați RON în dolari SUA, casa de schimb vă va oferi un preț. Dar dacă doriți să faceți opusul, adică să schimbați dolarul în RON, prețul va fi oarecum diferit. Aceasta este răspândirea, iar în cazul Plus500 acestea sunt foarte mici, ceea ce este pozitiv.

Acestea fiind spuse, fiecare instrument are un spread diferit și nu le putem analiza pe toate, deoarece sunt foarte multe. Prin urmare, dacă doriți să vedeți tarifele oficiale ale Plus500 în România puteți face clic aici (76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor).

Opinii despre Plus500 România

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru clienții brokerilor este cunoașterea opiniilor altor utilizatori. După cum vă puteți imagina, în 2021 există deja sute de opinii de la români despre Plus500, deci este imposibil să știm cu siguranță ce cred fiecare dintre clienți. Cu toate acestea, este adevărat că, citind forumuri, review-uri și rețele sociale precum Facebook sau Twitter, putem vedea ce comentarii se repetă cel mai mult.

Printre cele mai repetate opinii pozitive ale românilor se numără cei care spun că nu există comisioane. Există, de asemenea, păreri foarte bune că contul demo nu are costuri sau limite de timp. În plus, există comentarii pozitive, deoarece site-ul Plus500 din România este complet disponibil în limba română. În cele din urmă, aplicația disponibilă pentru Android și iOS este foarte apreciată și are mai mult de 4 stele din 5.

Există și păreri negative. De exemplu, există persoane cărora le lipsește vreo-un activ de bază pe platformă.

Deschideți un cont Plus500 România

După cum am văzut, Plus500 pare un broker de încredere, fără comisioane și cu spread-uri puține. Deși are unele lucruri rele, pozitivele par a fi mult mai mari. În general, opiniile favorabile pentru Plus500 sunt cele mai multe. Dacă doriți mai multe informații sau deschideți un cont la Plus500 România puteți face clic aici (76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor).

button-web-rumano