eToro România

Plănuiți să investiți cu eToro în România în 2021? Cunoașteți opiniile, comisioanele, depozitul minim și cum funcționează pentru a investi în România? Dacă doriți să știți tot ce trebuie să știți despre cum funcționează eToro în România, ați ajuns în locul potrivit. Vom explica toate lucrurile importante, dar dacă doriți să mergeți rapid, puteți face clic pentru a accesa direct site-ul eToro din România. Dacă doriți să mergem încet, începem (CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CDF-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani).

etoro Romania 2021

Dacă ați ajuns până aici este pentru că probabil cunoașteți eToro. Și nu este ciudat, eToro este unul dintre cei mai renumiți brokeri online din România în 2021, dacă nu chiar cel mai popular dintre toți. Nu este neobișnuit să fi obținut o asemenea faimă, nu numai în România, ci și în întreaga lume, întrucât are una dintre cele mai interesante oferte din sectorul investițiilor și tranzacționării. Motivul este că este liderul mondial în social trading. Asta implică faptul că aici puteți copia mai mulți investitori, ceea ce reprezintă un mare avantaj. În plus, vă permite să investiți în acțiuni fără comisioane.

Tranzacționarea eToro din România – Cum funcționează

După cum am spus în secțiunea anterioară, eToro funcționează în România și oferă servicii diferite. Să vedem cum să investim în eToro din România: Cele mai populare 3 opțiuni de investiții și tranzacționare oferite de eToro în România 2021 sunt:

  1. Social Trading
  2. CDF-uri

Social trading-ul, numit și tranzacționare socială, este cireașa de pe tort de la eToro. După cum știți cu siguranță, constă în copierea operațiunilor pe care le fac alți comercianți. Trebuie doar să căutați pe platforma eToro tipul de investiție pe care doriți să îl copiați și veți efectua automat aceleași operațiuni. În plus, platforma are zeci de instrumente și puteți filtra investitorii în orice mod doriți. De exemplu, după rentabilitatea istorică, după tipul de produs pe care îl operează (Forex, criptomonede, indici etc.) sau după naționalitate (Germania, Polonia, Spania, România …).

A doua posibilitate este de a tranzacționa CFD-uri. După cum știți, CFD-urile sunt produse derivate care vă permit să tranzacționați active fără a le deține. De exemplu, în loc să investiți în petrol cumpărând butoaie pe care nu aveți unde să le puneți, puteți utiliza CFD-uri pe petrol unde puteți alege suma pe care o tranzacționați fără a avea activul în sine. În cazul eToro, permite tranzacționarea CFD-urilor pe acțiuni, indici bursieri, criptomonede, valute valutare și mărfuri din România.

În cele din urmă, puteți cumpăra și vinde acțiuni ale companiilor de top din lume. În plus, investiția în bursa eToro oferă o mare surpriză, și anume că vă permite să o faceți fără comisioane.

Comisiunile eToro în România în 2021

Taxele sunt adesea unul dintre lucrurile care îi îngrijorează cel mai mult pe investitori și din motive întemeiate. Partea bună a eToro este că nu are niciun comision. Dar asta nu înseamnă că este gratuit. Dacă sunteți în lumea tranzacțiilor de mult timp, veți ști că există spread-uri. Care sunt diferențe în prețul aceluiași activ în același timp. Pentru a o înțelege, puteți vedea poza. După cum puteți vedea, prețul care se aplică dacă doriți să cumpărați sau să vindeți CFD-uri Bitcoin este diferit. Acestea sunt spread-urile.

Spread-urile depind de activul pe care doriți să îl tranzacționați. Prin urmare, nu este posibil să se facă o analiză exactă a spread-urilor care se aplică în orice moment. Cu toate acestea, fiind un broker mare, eToro poate avea spread-uri mai ajustate decât alți concurenți. Dacă doriți să aflați mai multe despre spread-urile eToro, faceți clic aici (67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CDF-uri prin intermediul acestui furnizor).

Retragerea și depozitarea banilor și depozitarea minimă eToro în România

Vom răspunde la asta rapid. Depozitul minim pentru eToro este de 200 USD. Și pentru a introduce sau retrage bani de la broker aveți următoarele opțiuni:

  • Paypal
  • Transfer bancar
  • Neteller
  • Skrill
  • Webmoney
  • Visa
  • Mastercard
  • Unionpay

Opinii despre eToro în România

Rețeaua este plină de opinii despre eToro. Dacă ne uităm la forumurile sau rețelele de socializare românești, vom găsi mii de comentarii care își dau părerea despre broker. Din acest motiv, este dificil să dai o părere generală despre ceea ce cred clienții eToro, deoarece aceștia sunt foarte diverși. Acestea fiind spuse, putem analiza cele mai repetate opinii. Prin urmare, în această secțiune vom vedea care sunt opiniile pozitive și negative ale celor mai notabili investitori români.

Nu este surprinzător faptul că cea mai repetată opinie despre eToro în România se referă la social trading. Un număr mare de investitori laudă eToro în tranzacționarea socială, deoarece este liderul. Acest lucru implică faptul că există mai multe opțiuni de copiat și că investitorii principali sunt acolo. Există, de asemenea, opinii bune cu privire la oferta de comision de 0% pentru stocuri. În plus, platforma de social trading, de asemenea, primește comentarii favorabile, deoarece are un număr mare de instrumente.

Există și opinii negative despre eToro în România. Probabil cel mai repetat este despre imposibilitatea de a utiliza bitcoin și alte criptomonede pentru a putea retrage sau depune bani la broker.

Deschide cont în eToro

Încheiem review-ul eToro în România cu o ultimă informație. eToro are unul dintre cele mai puternice conturi demo de pe piață, deoarece nu are limită de utilizare, este în limba română și este complet gratuit. Prin urmare, dacă nu sunteți sigur dacă doriți să începeți tranzacționarea cu bani reali, puteți încerca demo-ul. Dacă doriți să deschideți un cont real sau un cont demo gratuit cu eToro în România, faceți clic aici (67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CDF-uri prin intermediul acestui furnizor).

etoro

(eToro este o platformă multi-active, oferind atât investiții în acțiuni și criptomonede, cât și tranzacționare cu CFD-uri.

 

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe cu un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% dintre investitorii cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite riscul ridicat de a pierde bani.

 

Rezultatele anterioare nu sunt un indicator al rezultatelor viitoare. Istoricul tranzacționării prezentat este mai mic de 5 ani întregi și este posibil să nu fie suficient pentru a lua o decizie de investiție.

 

Copy trading este un serviciu de administrare a portofoliului furnizat de eToro (Europe) Ltd., care este autorizat de Comisia pentru valori mobiliare și cipru.

 

Cryptoassets Investing este nereglementat în unele țări din UE și Marea Britanie. Nu există protecție a consumatorului. Capitalul dvs. este în pericol.

 

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu reprezintă sau își asumă nicio obligație cu privire la concizia sau completitudinea conținutului acestei publicații care a fost pregătit de partenerul nostru folosind informații disponibile publicului și care nu sunt specifice eToro)