Ez a weboldal a MAVARLON INVESTING S.L. tulajdonát képezi. Spanyolországi adószáma:  BIF7716106 Címe: Calle Carmen Cobeña 3. szám, 2. lépcsőház, 7. emelet, D ajtó, 28005 Madrid. Bejegyezve a madridi Registro Mercantil-be (kereskedelmi nyilvántartás) , 35459. évfolyam, Folio 14., 637373. oldal, 1. felirat.

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, forduljon hozzánk az alábbi e-mail címen: mavarloninvesting@gmail.com

Ezt a weboldalt csak a Spanyolországban alkalmazott előírások szabályozzák, melyek a spanyol és a külföldi állampolgárokra is vonatkoznak, akik ezt a weboldalt használják.

A FELHASZNÁLÓK  weboldalunkhoz való hozzáférése ingyenes, ehhez azonban előzetes elolvasása, valamint a hozzáféréskor hatályos ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK teljes körű, kifejezett és fenntartás nélküli elfogadása szükséges, kérjük figyelmesen olvasd el! A FELHASZNÁLÓ, portálunknak és szolgaltatásainknak használatát elfogadja és tudomásul veszi általános használati feltételeinket. Amennyiben nem értesz egyet vele, kérünk, oldalunkat ne használd!

Weboldalunknak bármikor módosíthatjuk a megjelenését, konfigurációját, kibővíthetjük vagy csökkenthetjük a szolgáltatásokat, akár egyoldalúan és előzetes értesítés nélkül törölhetjük a hálózatról, valamint a nyújtott szolgáltatásokat és tartalmakat is megszüntethetjük.

 1. SZELLEMI TULAJDON

Minden tartalom, szöveg, kép, védjegy és forráskód a tulajdonunkat képezi, vagy harmadik fél tulajdonában áll, amelynek hasznalati jogait megszereztük, és szellemi vagy ipari tulajdonjogok védik.

A felhasználónak csak magáncélú, nonprofit felhasználásához van joga, és kifejezett engedélyre van szüksége a tulajdonostól bármely tartalom módosításához, reprodukálásához, felhasználásához vagy  terjesztéséhez.

 1. BELÉPÉSI FELTÉTELEK

A weboldalunk hozzáférése ingyenes, nem igényel előzetes előfizetést vagy regisztrációt.

A személyes adatok elküldése azt jelenti, hogy a FELHASZNÁLÓ egyetért és elfogadja adatvédelmi irányelveinket.

A felhasználó csak jóhiszeműen, a tarsadalmi szabályoknak és a jelen Általános Felhasználási Feltételeknek megfelelően használhatja weboldalunkat. Weboldalunkra a belépés a felhasználó kizárólagos felelőségével történik, aki minden esetben felelős minden olyan kárért, amelyet harmadik félnek vagy nekünk okoz.

Felhívjuk a figyelmedet, a más weboldalakon található információk, tartalmak és szolgáltatások ellenőrzése számunkra lehetetlen, amelyekhez a weboldalunkon lévő linkekre kattintva lehet elérni. Tájékoztatunk, hogy mentesülünk minden felelősség alól, bármilyen jellegű kár érne a cégünkön kívüli oldalak bármelyikén, amely a saját döntésedből eredhet.

 1. ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A MAVARLON INVESTING S.L. elsődleges értéke a személyes jogok védelme és a biztonság, következésképpen vállaljuk, hogy a felhasználó személyes adatait megvédjük, és nem gyűjtünk felesleges információkat. Az alábbiakban minden szükséges információt megadunk neked az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban az összegyűjtött személyes adatokat érintve, ezt részletezve:

 • Ki a felelős az adataid feldolgozásáért.
 • Milyen célokra gyűjtjük a kért adatokat.
 • Mi a jogi biztositása az adatkezelésnek.
 • Meddig tároljuk az adatokat.
 • Az adataidat mely harmadik személlyel osztjuk meg.
 • Milyen jogokat biztosítunk neked és hogyan gyakorolhatod azokat.

 

 • Felelős: lásd az adatokat a fejlécben
 • Az adatkezelés célja, legitimálása és megőrzése ezen keresztül:

 

 • E-MAILEK KÜLDÉSE

Cél: Információkérésidre, kérdéseidre és kétségeidre válaszok küldése.

Legitimáció: A felhasználó beleegyezése, amikor információt kér az e-mail címen keresztül.

Megőrzés: Az e-mailben küldött megválaszolt leveleket, ha nem kezdeményezel új kérdést, tároljuk.

A személyes adataid megadásának kötelezettsége és ennek elmulasztásának következményei.

A személyes adatok megadása csak 16 éves kor felett, vagy adott esetben az adatvédelmi szabályokban megállapított alsó korhatár szerint lehetséges, és megfelelő jogképességgel rendelkezés szükséges a szerződéskötéshez.

A kért személyes adatok szükségesek a kérelem elbírálásához, a felhasználók regisztrálásához és / vagy a te általad szerződésbe vehető szolgáltatások biztosításához, így ha nem adod meg a kért adatokat, akkor nem tudjuk biztosítani neked az igényelt szolgáltatást.

 1. ADATAID MEGOSZTÁSA HARMADIK FÉLLEL

Az adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbitjuk, kivéve, ha törvényi kötelezettség áll fenn, vagy ha a szolgáltatás nyújtása érdekében szerződéses kapcsolat szükséges harmadik féllel aki nem használhatja fel adataidat saját céljára.

 1. SZEMÉLYES ADATOKKAL KAPCSOLATOS JOGOK

Bármikor visszavonhatod beleegyezésedet adataid felhasználásához. A hozzájárulás visszavonásával elfogadod hogy az előfizetési szerződés vagy a korábban létrehozott szerződést nem teljesítjük.

A következőkhöz is jogot biztosítunk:

 • Hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, azok helyesbítéséhez, ha azok pontatlanok.
 • Törölheted adataidat, ha egyéb okok miatt az adatok már nem szükségesek azokhoz a célokhoz, amelyekre azokat megadtad.
 • Bizonyos körülmények miatt kérheted adataid használatának korlátozását.
 • Felfüggesztheted az adataid feldolgozását a helyzeteddel kapcsolatos okokból.
 • Az előírásokban előírt esetekben kérheted az adatok átvihetőségét.
 • A vonatkozó előírásokban elismert egyéb jogok.

Hol és hogyan gyakorolhatod jogaidat: írásban az illetékesnek postai vagy elektronikus címre (az A. pontban feltüntetve), «Személyes adatok» hivatkozással, meghatározva a gyakorolni kívánt jogot és személyes adatokat.

Az adatok feldolgozásával kapcsolatban a cégünkkel kapcsolatos nézeteltérések esetén panaszt nyújthatsz be az Adatvédelmi Hatósághoz (www.agpd.es).

 1. SZEMÉLYES ADATAID BIZTONSÁGA

Személyes adataidnak a biztonsága érdekében tájékoztatunk téged, hogy minden szükséges technikai és szervezési intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy garantáljuk a továbbított személyes adatok biztonságát azok megváltoztatásától, elvesztésétől, illetéktelen hozzáférésétől vagy feldolgozásától kezdve.

 1. ADATOK FRISSÍTÉSE

Fontos, hogy a személyes adataid naprakészek legyenek, ezért tájékoztass minket, ha bármilyen változás történik bennük, ellenkező esetben nem vagyunk felelősek az adataid valódiságáért.

Nem vállalunk felelőset a személyes adataid védelméért, amelyeket harmadik félnek adsz át a weboldalunkon elérhető linkek segítségével.

Ez az adatvédelmi irányelv 2019. szeptember 3-án módosult. Ezeket az adatvédelmi irányelveket módosithatjuk, hogy hozzáigazítsuk őket a weboldalunkon előforduló változásokhoz, valamint a megjelenő személyes adatok törvényi vagy jogi módosításaihoz, amelyeket kérünk olvasd el, minden alkalommal, amikor ezen az adatszolgáltatásoni oldalon vagy a honlapon keresztül adsz meg nekünk adatokat.

 

 • FELELőSSÉGEK

 

Azzal, hogy ezt a weboldalt elérhetővé tesszük a felhasználók számára, minőségi szolgáltatást kívánunk nyújtani, a legnagyobb gondossággal és a szolgáltatás nyújtása mellett az alkalmazott technológiai eszközökkel. Nem vállalunk azonban felelősséget olyan vírusok és egyéb elemek jelenlétéért, amelyek bármilyen módon károsíthatják a felhasználók számítógépes rendszerét.

A szolgáltatás folyamatos elérhetőségéért és zavartalanságáért nem vállalunk garanciát!

A FELHASZNÁLÓ számára tilos minden olyan művelet végrehajtása portálunkon, amely működési túlterhelést okoz számítógépes rendszereink számára, valamint vírusok elhelyezése, robotok vagy szoftverek telepítése, amelyek megváltoztatják weboldalunk normális működését, vagy kárt okozhatnak számítógépes rendszereinkben.

A FELHASZNÁLÓ minden felelősséget vállal, amely a weboldalunk használatából ered.

A FELHASZNÁLÓ tudomásul veszi, hogy megértette a portálunk használatának feltételeivel kapcsolatos összes információt, melyek elegendőek a bennük lévő hiba kizárásához, ezért ezeket teljesen és feltétel nélkül elfogadja.

 

 • ALKALMAZANDÓ JOGSZABÁLYOK ÉS JOGHATÓSÁG

 

A Mavarlon Investing S.L. és a FELHASZNÁLÓ közötti kapcsolatra a hatályos spanyol szabályozás az irányadó, és minden vitában Madrid város bírósága illetékes, hacsak a vonatkozó törvény másként nem rendelkezik.